Publikum ønskes velkommen 

 

 

 

 

    

 

 

20 års jubileumsmøte  4. Oktober 2010   

 

Publikum ble møtt av Jazzmusikk fra podiet. Fem medlemmer av Drammen Dixieland Band spilte i 30-40 minutter mens salen ble fylt av nærmere 300 tilhørere som ble traktert med gratis bløtkake.Salen og forgangen var pyntet med flagg for anledningen.

 Klokken 1100 tok formannen Frank E. Andersen ordet og ønsket ordfører Tor Opdal Hansen og andre spesielt innbudte gjester velkommen.

Spesielt innbudte var fire veteraner fra starten av PUD i Drammen: Sigrid Strand, Kirsti Øijord, Jean Lorange og Bjørn Hauge. Disse  fikk blomster og kopi av PUD´s historie 1990 – 2000.  Første del: Pensjonistuniversitetets første 10 år 1990 - 2000

og

Annen del: Pensjonistuniversitetet andre 10 år 2001-2011

Dessuten var innbudt Ragnar Foss, formannen i Lier Senioruniversitet.

Formannen fortalte i velvalgte ordelag om PUD og dets betydning for eldre.

Dette ble elegant fulgt opp av ordføreren som oppfordret til aktivitet og til å gripe dagen. Alternativet kunne være å ta kvelden!

 

 

vvvv

 

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Ordføreren ble takket av formannen og fikk overrakt et spesiallaget medlemskort i PU

 Kveldens foredragsholder var verdensberømte Ass. Prof. Jørn Hurum som fortalte om fossilet ”IDA” og om øglene på Svalbard i et interessant og velsmurt foredrag med slides.

Formannen kunne etter spørsmålsrunden bare takke Ass. Prof. Hurum for et meget godt foredrag og overrekke en liten vingave.

Møtet ble avsluttet ved formannen som takket ordfører, innbudte gjester, musikere og alle kjøkkenmannskaper og alle styremedlemmer som hadde bidratt til å gjøre jubileet til en meget vellykket feiring.

 Ca 25 medlemmer av PUD drar i morgen til Portugal. Portugalfarerne ble ønsket God Tur av formannen

Konklusjon: Godt planlagt og vel gjennomført møte!