PENSJONISTUNIVERSITETET I SKEDSMO (PUSK)

 

Medlemsmøtene i PUSK finner normalt sted den første tirsdagen i måneden med sosialt treff fra kl.11:00 hvor det er mulig å kjøpe kaffe og kaker/frukt. Møtestart er kl.12:00. Program for medlemsmøtene i høstsemesteret 2019 finner du her.

Programmet for foredragsserien er klart og i høst er det India som er temaet. Påmeldingsdetaljer finner du i menyen til venstre under "Foredragsserier". Plassen er som kjent begrenset, så det kan være lurt å være tidlig ute......

 

 
Fra medlemsmøte                      

 

 

Programfolderen for høstsemesteret kan du laste ned her

(ved utskrift, velg liggende side)

    

Som medlem i PUSK

har du gratis adgang til 9 foredrag i året på Samfunnshuset, like mange i Senioruniversitetet i Lillestrøm (SUL) samt pensjonistuniversitetene i Lørenskog (LPU) og Jessheim (ØRPU) – til sammen gratis adgang til 36 aktuelle foredrag. Hertil kommer tilbud om reiser og billetter til ulike kulturarrangementer. Medlemskapet koster kun kr.200 pr. år. Ikke medlemmer betaler kr.100 pr. foredrag. Innmelding skjer ved betaling til bankkonto: 1286 46 00121 eller klikk her . God oppslutning om PUSK gir oss mulighet til å skaffe gode foredrag og foredragsholdere.

(Det er nå mulig å betale kaffen, medlemskontingent etc. med Vipps. Fremgangsmåte: Åpne Vipps-appen. Velg Kjøp og Betal. Skriv pusk i søkefeltet. Pensjonistuniversitetet PUSK kommer opp som et av søkeresultatene. Velg dette. Skriv inn beløpet og velg Neste. Velg tilslutt Betal.)
 

Program for reiser, teater- og konsertbesøk finner du
under fanen "Kultur og reiser" i menyen øverst til venstre på denne siden.

Program for vandreturene finner du under fanen "Aktivitetsgrupper"

(Som de fleste vil ha oppdaget, har PUSK fått en ny grafisk profil i forbindelse med 10-årsjubileet. Bakgrunnen for denne kan du lese mer om her.)