PROGRAM VÅRSEMESTERET 2022 (Klikk her) 

Neste foredrag er tirsdag 1. februar:

 

Åsmund Bjørnstad:

 

"Kornet som mat for mennesker 

 

historisk utvikling – veier framover"

  

Vi har vandreturer (Klikk her) hver torsdag kl 1030 

 

Ny foredragsserie:

 

Russland! - Trussel? - Mulighet? (Klikk her)

Gjennomføres i mars 2022. Påmeldingsfrist: 4. februar 2022


 

Tur til LOFOTEN? Omvisning på MUNCHMUSEET? Se på Kultur og reiser.


 


 

UTSATT KONSERT

OSLO KONSERTHUS 5. februar 2022 (Se Kultur og Reiser)

 

SINATRA AND FRIENDS

 

Om møtene:

Medlemsmøtene i PUSK finner normalt sted den første tirsdag i måneden kl 12:00 på Skedsmo samfunnshus, storsalen. Dørene åpnes kl 11:00. I år går foredragsserien også i storsalen.

Vi følger kommunens corona-anbefalinger. Det innebærer at du må oppgi navn og mobilnummer ved inngang, og at seter blir sperret av. Vi anbefaler alle om å følge 1-meters regelen og å være forsiktige. Dørene fra senteret er stengt. Dersom du er syk eller har symptoner på forkjølelse, må du holde deg hjemme.

 

Programmet ligger under "medlemsmøter".


Som medlem i PUSK

har du gratis adgang til 9 foredrag i året på Samfunnshuset, like mange i Senioruniversitetet i Lillestrøm (SUL) samt pensjonistuniversitetene i Lørenskog (LPU) og Jessheim (ØRPU) – til sammen gratis adgang til mer enn 36 aktuelle foredrag. Hertil kommer tilbud om reiser og billetter til ulike kulturarrangementer. Medlemskapet koster kun kr. 200 pr. år. Ikke medlemmer betaler kr. 100 pr. foredrag. Innmelding skjer ved betaling til bankkonto: 1286 46 00121 eller klikk her . God oppslutning om PUSK gir oss mulighet til å skaffe gode foredrag og foredragsholdere.

Det er nå mulig å betale kaffen, medlemskontingent etc. med Vipps. Fremgangsmåte: Åpne Vipps-appen. Velg Kjøp og Betal. Skriv pusk i søkefeltet. Pensjonistuniversitetet PUSK kommer opp som et av søkeresultatene. Velg dette. Skriv inn beløpet og velg Neste. Velg tilslutt Betal.

Program for reiser, teater- og konsertbesøk finner du under fanen "Kultur og reiser" i menyen øverst til venstre på denne siden.

Program for vandreturene finner du under fanen "Aktivitetsgrupper"

Bakgrunnen for vår grafiske profil kan du lese mer om her.