HØSTSEMESTER 2020 

 

Medlemsmøtene i PUSK finner normalt sted den første tirsdagen i måneden kl 12:00, med sosialt treff fra kl.11:00 hvor det er mulig å kjøpe kaffe og kaker/frukt. Program for medlemsmøtene i høstsemesteret 2020 finner du her.

 På grunn av korona ble mesteparten av vårsesongen avlyst. Noen av forelesningene prøver vi å få tilbake neste vår.

Vi har nå laget et program for høsten og håper å få gjennomført det uten problemer. Vi følger regjeringens korona-anbefalinger. Det innebærer du må oppgi navn ved inngang, og at annen hvert sete blir sperret av. Selv om dere er to i samme familie, kan ingen sitte tett sammen. Vi anbefaler alle å følge 1-meters regelen og å være forsiktige. Det blir ikke sosialt samvær på forhånd, ei heller salg av kaker og kaffe. Dørene åpnes kl 11.45.

 

 
Fra medlemsmøte                      

 

 

Programfolderen for høstsemesteret blir ferdig i august.

(ved utskrift, velg liggende side)

    

Som medlem i PUSK

har du gratis adgang til 9 foredrag i året på Samfunnshuset, like mange i Senioruniversitetet i Lillestrøm (SUL) samt pensjonistuniversitetene i Lørenskog (LPU) og Jessheim (ØRPU) – til sammen gratis adgang til mer enn 36 aktuelle foredrag. Hertil kommer tilbud om reiser og billetter til ulike kulturarrangementer. Medlemskapet koster kun kr.200 pr. år. Ikke medlemmer betaler kr.100 pr. foredrag. Innmelding skjer ved betaling til bankkonto: 1286 46 00121 eller klikk her . God oppslutning om PUSK gir oss mulighet til å skaffe gode foredrag og foredragsholdere.

(Det er nå mulig å betale kaffen, medlemskontingent etc. med Vipps. Fremgangsmåte: Åpne Vipps-appen. Velg Kjøp og Betal. Skriv pusk i søkefeltet. Pensjonistuniversitetet PUSK kommer opp som et av søkeresultatene. Velg dette. Skriv inn beløpet og velg Neste. Velg tilslutt Betal.)
 

Program for reiser, teater- og konsertbesøk finner du under fanen "Kultur og reiser" i menyen øverst til venstre på denne siden.

Program for vandreturene finner du under fanen "Aktivitetsgrupper"

(Som de fleste vil ha oppdaget, har PUSK fått en ny grafisk profil i forbindelse med 10-årsjubileet. Bakgrunnen for denne kan du lese mer om her.)