Sarpsborg Seniorakademi U3A

Sarpsborg Seniorakademi U3A hører til gruppen ” Universitetet for den tredje alder.” Målet er å bygge videre på vår livserfaring og gi inspirasjon og hjelp til videre personlig utvikling, til glede for oss selv og for det samfunnet vi er en del av.

Alle henvendelser vedrørende medlemskap og påmelding tii turer rettes til han som e-mail eller SMS, evt telefon 900 55 056

Medlemskap:

Vi har pr. dato ca. 400 medlemmer, og ønsker oss flere. Så dere kan bare reklamere for foreningen! Alle over 60 år kan bli medlem.
Vår formålsparagraf lyder som følger: «Seniorakademiet skal være et forum for utveksling av kunnskaper og for sosial kontakt. Seniorakademiet er nøytralt i religiøse og politiske spørsmål»

Vi minner om at ektefeller skal registreres med hvert sitt medlemskap. Ektefeller må også betale hver for seg på grunn av registreringen, både betaling for årlig medlemskap og for turer som man melder seg på.

Foredragsmøtene holdes månedlig  og er alltid på onsdag og starter kl 11. De som ønsker å spise etter møtet, melder fra ved ankomst. To snitter og kaffe - pris kr 80.

Møtene holdes i Filadelfias lokaler (krysset Oscars vei/Oscar Pedersens vei). Det er parkeringsmuligheter i Oscar Pedersens vei, rett utenfor Filadelfia, en p-plass inngjeret med et tregjerde, innkjøring fra Astrids gate.  Alle plasser merket Filadelfiakirken, kan benyttes og er gratis.

 

Kontingenten er kr 300,- Kontonr. til SPA er1503 12 92198. Vennligst oppgi ditt navn i kommentarfeltet, så vi vet hvem som har betalt. Dersom du har spørsmål, kan du ringe eller sende SMS til Øivind Bråthen, tlf. 91117111 eller e-post til .

Bindende påmelding til turer til Johan Nøstvold:

e-mail adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil: 900 55056 (send sms).