Informasjon fra Reisekomiteen

Komiteens oppgave er å planlegge, tilby og gjennomføre reiser i Norge så vel som i utlandet. Reisenes varighet kan være fra ett opp til ti døgn.

For informasjon og evt. bilder fra tidligere reiser, klikk meny "Arkiv" til venstre, og så meny "Reiser" under arkiv, eller KLIKK HER.

 

PUNR på reise


Årets juletur går i år til Østfold 6. desember Turen er fulltegnet.Venteliste er opprettet.
Tur til Svalbard 27.-31.august 2018 Turen er fulltegnet.Venteliste er opprettet.

Årets førjulstur tar oss med til spennende steder i Østfold.

Vi skal først besøke Soli Brug i Greåker. Allerede på 1600-tallet ble det skåret tømmer på Sanne og Soli Brug. I Perioden 1860-1880 var bruket Nord-Europas største, med 22 oppgangssager og ca. 600 arbeidere.

Videre går turen til Gamlebyen i Fredrikstad hvor vi skal gå gatelangs med tjenestejenta Marta. Marta bor i festningsbyen på 1700-tallet og jobber som tjenestejente hos en av byens «bedre» borgere.

Dagen avsluttes på Geiteberg Kulturbruk i Tomter. Det har bodd folk på Geiteberg lenge. I skogholtet bak tunet finnes skålgroper som ble hugd inn i fjellet en gang for kanskje 3000 år siden

For detaljert program og informasjon om påmelding KLIKK HER (pdf-fil).
Det er opprettet venteliste for turen. Ledige plasser blir tilgjengelig i den grad påmeldte deltakere trekker seg.

 

5 dagers sensommereventyr fra 27. til 31. august 2018. 
Sommeren på Svalbard er vill og vakker!
Et av verdens største områder med uberørt natur venter på deg på 78 grader nord. Om sommeren danner vakre farger og kontraster rammer omkring dramatiske brefronter, majestetiske fjellformasjoner, yrende fuglefjell og uendelig arktisk tundra med mangfoldig flora og fauna. Man omfavnes av stillheten på Svalbard, en stillhet som ikke finnes andre steder. Det er lyset som trekker oss hit hvor midnattssola skinner fra tidlig vår til høst.
KLIKK HER for informasjon om turen (pdf-fil).
Turen er fulltegnet. Venteliste er opprettet.