Informasjon fra Reisekomiteen

Komiteens oppgave er å planlegge, tilby og gjennomføre reiser i Norge så vel som i utlandet. Reisenes varighet kan være fra ett opp til ti døgn.

For informasjon og evt. bilder fra tidligere reiser, klikk meny "Arkiv" til venstre, og så meny "Reiser" under arkiv, eller KLIKK HER.

 

PUNR på reise


Sommerturen 28. mai til 1. juni går til Gotland Bindende påmelding innen 13. mars til Reisekomiteens medlemmer eller på møtene.
Tur til Svalbard 27.-31.august 2018 Turen er fulltegnet.Venteliste er opprettet.

 

Øya ligger like utenfor den svenske østkysten. Lyset på øya beskrives som veldig spesielt og man kan kjenne duften av havet langt inne på land. Middelalderbyen Visby er omkranset av en bymur bygget på 1200- og 1300 tallet. Byen er så unik at den er på UNESCOs verdensarv liste.

Bindende påmelding innen 13. mars 2018 til Reisekomiteen.

KLIKK HER (pdf-fil) for program og for informasjon om påmelding.


 

5 dagers sensommereventyr fra 27. til 31. august 2018. 
Sommeren på Svalbard er vill og vakker!
Et av verdens største områder med uberørt natur venter på deg på 78 grader nord. Om sommeren danner vakre farger og kontraster rammer omkring dramatiske brefronter, majestetiske fjellformasjoner, yrende fuglefjell og uendelig arktisk tundra med mangfoldig flora og fauna. Man omfavnes av stillheten på Svalbard, en stillhet som ikke finnes andre steder. Det er lyset som trekker oss hit hvor midnattssola skinner fra tidlig vår til høst.
KLIKK HER for informasjon om turen (pdf-fil).
Turen er fulltegnet. Venteliste er opprettet.