Rikke Komissar fra Akershus Kunstsenter vil den 29. mai 2018 holde et foredrag i Senioruniversitetet i Lillestrøm. Hun inviterer nå medlemmene i SUL til en foredragsserie på seks kvelder i perioden januar – juni 2018. Kunstner Pierre Lionel Matte vil gjennom engasjerende foredrag ta oss med inn i kunsthistorien.
Kveldene begynner med enkel servering, mingling og vi ser utstillingene i kunstsenteret – før vi dykker ned i kunsthistorien!

Det er GRATIS adgang for medlemmer av venneforeningen! Medlemskap koster kr. 300 per år. Er du ikke medlem, men vil delta koster det kr. 100,- i døra per kveld 
KLIKK HER for nærmere informasjon (pdf-fil).

Vårens programfolder kan hentes opp som pdf-fil ved å KLIKKE HER. Etter at den er kommet opp i nettleseren kan den skrives ut eller lagres i en katalog på din PC eller nettbrett. Programfolderen han hentes i trykket form hos styret på SULs medlemsmøter.

Les mer om sommerturen ved å klikke på "Reiser" til venstre, eller KLIKK HER.

Vårens program for Kunst- og kulturkomiteen er klart. Klikk på menypunkt "Kunst.og kultur" til venstre, eller KLIKK HER.

En forskergruppe ved NTNU og St. Olavs hospital har fått internasjonal anerkjennelse for studier av forskjellige typer fysisk trening.

Hvordan bli medlem av SUL?

Lillestrøm Kultursenter har et omfattende program fremover.
Les mer på kultursentrets nettsider.