HSV - Seminarprogrammet for høsten 2019 er klart. Se nedenfor for detaljer om påmelding og detaljer om programmet ved å trykke på "Historie/samfunn/vitenskap" i menylista til venstre på denne siden.

Påmelding for NYE seminardeltakere ved e-post til , eller som SMS til tlf. 951 46 819.  Deltakeravgift for seminaret er kr. 400 og detaljer om innbetaling vil bli sendt ut senere. Det er (pr. 20.mai) fortsatt noen ledige plasser så interesserte oppfordres til å sende påmelding som beskrevet foran.

 

 

 

SULs årsmøte for 2019 ble avholdt i etterkant av medlemsmøtet tirsdag den 12. februar. Dokumentene fra SULs årsmøte vil være tilgjengelig i fortsettelsen og kan leses ved å trykke her. Dokumentene er samlet i en pdf-fil som kan lastes ned på din PC, nettbrett eller telefon. Eller du kan skrive den ut på printeren. Årsmøtet endret ikke noen av de forslag som ble lagt fram av styret eller valgkomite så dokumentene reflekterer de vedtak som ble gjort.

Klikk her for å komme til Reisekomiteens egen side og videre til programmet for høstens tur til Lisboa.

Trykk her for å lese om vårens medlemsmøter.

Senioruniversitetet i Lillestrøms program for våren 2019 er klart. I folderen vår finner dere informasjon fra styret og alle komiteene. Kunst og kulturkomiteen har en liste over sine tilbud som kommer til våren. Reisekomiteens reise til Montenegro er også nevnt i tillegg til Historie, samfunn og vitenskapskomiteens seminarliste om Latin-Amerika og Brexit. Alle SULs øvrige medlemsmøter til våren er også beskrevet. Trykk her for å få opp folderen som et pdf-dokument som dere evt. kan skrive ut.

En forskergruppe ved NTNU og St. Olavs hospital har fått internasjonal anerkjennelse for studier av forskjellige typer fysisk trening.

Hvordan bli medlem av SUL?

Lillestrøm Kultursenter har et omfattende program fremover.
Les mer på kultursentrets nettsider.