Book of Mormon, på Det Norske Teatret får fantastiske kritikker og det er enorm pågang etter billetter, selv om spilletiden er utvidet med ett år!
14:30: Avgang fra Busstorget, via Bryggeriet og Esso Grålum
16:00: Lunch på Bristol, Vinterhaven bestående av:
- Stort smørbrød med kylling og waldorfsalat
- Dessert
- Kaffe/te
- 18:00: Forestillingen begynner. Den varer 2 timer og 45 minutter, inklusive pause
21:15: Avreise
https://www.youtube.com/watch?v=QkxCS0mTTsI
ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET
Påmelding ved å betale Kr. 700,- pr. person til konto 1503 12 92198
ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET. Påmeldingsfrist: 25. september
Tekst av Johan

Vi har lagt opp til en innholdsrik opplevelsestur hvor buss, mat, overnatting, guidede turer og en gourmetmiddag(inkl. ett glass vin) er inkludert.

5.  juni 2018

08:00     

Avreise fra Bussterminalen, via Bryggeriet og Esso Grålum. Det blir en stopp underveis med kaffe og rundstykke. Så setter vi kursen mot  Värmlands län nærmere bestemt Grythyttan, et lite tettsted med under 1000 innbyggere. Her besøker vi først Måltidens Hus i Norden, et senter for mat og drikke og måltidets form.

13:00    

Ankomst Måltidens Hus, med lunch på restauranten «Hyttblecket».Måltidens hus var Sveriges Paviljong under verdensutstillingen i Sevilla og har i dag mer enn 50 000 besøkere pr. år. Restaurant og høgskolen er tilsluttet Örebro Universitet og driver universitets utdannelse innen måltidskunnskap, vertskap og forskning om måltidskunnskap. På Måltidens Hus spiser vi lunsj før vi begir oss ut på en innholdsrik guidet tur i Paviljongen.

14:00   

Guiding i Måltidens Hus.

16:00    

Ankomst Grythyttans Gästgivaregård. Innsjekking. Ca. 10 minutters gange fra Måltidens hus. Alternativ busstransport. Grythyttans Gästgivaregård er full av spennende historie fra svunne tider. Her sjekker vi inn i våre høyst personlige innredde rom. Og for de som ønsker servers det kaffe i de historiske salongene.

18:00    

Etter litt alenetid møters vi i salongen før vi deler oss i 2-3 grupper og bokstavelig talt dukker under jorden for å besøke en av Sveriges aller beste vinkjellere og en utvalgt smaksprøve.

19:30    

Etter vinkjeller besøket setter vi oss til bords i den historiske restauranten for å nyte en 4 retters gourmet middag hvor ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. Etter middag møtes vi i salongene for kaffe og avec for de som ønsker det.

6.  juni 2018

07:30    

Frokost. Utsjekking senest 09:30.

09:45    

Avreise til Mårbacka (11 mil). Ankomst 11:30.Etter å ha inntatt en smakfull frokost med sine spesialiteter, sjekker vi ut og setter kursen for Mårbacka som er et godt bevart museum. Selma Lagerlöf som mottok Nobelprisen i litteratur i 1909 og testamenterte bort gården under den forutsetning at den skulle bevares og åpnes for publikum, nøyaktig slik den så ut ved hennes død.

11:30    

Guidet tur på Mårbacka. Her får vi en guidet tur som setter oss tilbake i historien på en måte som gjør oss godt kjent med denne fantastiske og meget spesielle forfatterinnen.

12:45    

Kaffe og tårta.

13:45    

Avreise til Rottneros Park. (14 km)