Ønsker du medlemskap i SUL kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Alle felt som er merket med stjerne må fylles ut. Ønsker du en kopi av de opplysninger du sender inn  må du krysser av boksen "Send en kopi til min e-postadresse" nederst i skjemaet.

Medlemsavgift er 200 kroner for enkeltmedlemmer og 400 kroner for par. Innmelding etter 1. juli medfører halv pris for høstsemestret. Hvis du fyller inn feltet for navn på partner vil søknaden anses  å gjelde medlemskap som par. Lar du feltet stå åpent vil søknaden anses å gjelde enkeltmedlemskap..

Senioruniversitetet administreres av frivillige som gjør en stor innsats til nytte for alle medlemmene. Uten denne frivillige innsats vil SUL opphøre å eksistere. Vi oppfordrer derfor alle om å vurdere om de kan tenke seg å stille som kandidat til styret eller som medlem i noen av komiteene. Med aktiv deltakelse får du både interessante oppgaver, et verdifullt kontaktnett, og tilfredsstillelsen av å yte en innsats. Utdyp gjerne hvorfor du kan tenke deg å delta aktivt ved å fylle ut feltet "Eventuelle andre meldinger".
Husk! Du må klikke på knappen SEND for å sende inn det utfylte skjema. Din kvittering på at meldingen er sendt er at du mottar en kopi til den e-postadresse du har oppgitt.

Din e-postadresse (vær nøye med å skrive den inn riktig).* 
Etternavn, Fornavn. * 
Etternavn, Fornavn 
Eventuell e-postadresse til partner. 
Postadresse * 
Fasttelefon 
Mobiltelefon 
Eventuell mobiltelefon til partner. ___________________ 
Kan du tenke deg å delta aktivt i styret eller i noen av komiteene? Senioruniversitet administreres av frivillige. Uten denne innsats ville SUL opphøre å eksistere. Hvis du deltar vil du få interessante oppgaver, et verdifullt kontaktnett, og tilfredstillelsen av å yte en innsats. (Kryss av til høyre). * 
  Nei  
  Ja til styret  
  Ja til KK-komiteen  
  Ja til Reisekomiteen  
  Ja til HSV-komiteen  
  Ja til å redigere nettsider  
Eventuelle andre meldinger