Rikke Komissar fra Akershus Kunstsenter vil den 29. mai 2018 holde et foredrag i Senioruniversitetet i Lillestrøm. Hun inviterer nå medlemmene i SUL til en foredragsserie på seks kvelder i perioden januar – juni 2018. Kunstner Pierre Lionel Matte vil gjennom engasjerende foredrag ta oss med inn i kunsthistorien.
Kveldene begynner med enkel servering, mingling og vi ser utstillingene i kunstsenteret – før vi dykker ned i kunsthistorien!

Det er GRATIS adgang for medlemmer av venneforeningen! Medlemskap koster kr. 300 per år. Er du ikke medlem, men vil delta koster det kr. 100,- i døra per kveld 
KLIKK HER for nærmere informasjon (pdf-fil).

Vårens programfolder kan hentes opp som pdf-fil ved å KLIKKE HER. Etter at den er kommet opp i nettleseren kan den skrives ut eller lagres i en katalog på din PC eller nettbrett. Programfolderen han hentes i trykket form hos styret på SULs medlemsmøter.

Les mer om sommerturen ved å klikke på "Reiser" til venstre, eller KLIKK HER.

Klikk meny "Medlemsmøter" til venstre, eller KLIKK HER.

Vårens program for Kunst- og kulturkomiteen er klart. Klikk på menypunkt "Kunst.og kultur" til venstre, eller KLIKK HER.

Komiteen for historie, samfunn og vitenskap har publisert programmet for vårens seminar. Emnet er "Sørøst Asia".
Informasjon om påmelding kommer senere. For å se programmet, klikk menypunkt "Historie/samfunn/vitenskap til venstre, eller KLIKK HER.

Kunst- og kulturkomiteen ønsker velkommen til Nyttårskonsert med Romerike symfoniorkester.14.januar kl 18.00 på Lillestrøm Kultursenter.

En forskergruppe ved NTNU og St. Olavs hospital har fått internasjonal anerkjennelse for studier av forskjellige typer fysisk trening.

Tore Lorentzen

Tillitsvalgte til styret og komiteene ble valgt på SULs årsmøte 2017. Tore Lorentzen ble gjenvalgt som leder for SUL frem til neste årsmøte om et år. Både styret og komiteene skal etter SULs vedtekter konstituere seg selv. Styret velger selv hvem av styremedlemmene som skal ha ansvaret som nestleder, sekretær og kasserer. Komiteene utpeker selv sine ledere. Årsmøtet godkjente også årsmelding og regnskap for 2016 og budsjett for 2017. Anslagsvis 140 medlemmer deltok på årsmøtet.
En oversikt over de tillitsvalgte finner du ved å KLIKKE HER.

Hvordan bli medlem av SUL?

Lillestrøm Kultursenter har et omfattende program fremover.
Les mer på kultursentrets nettsider.